login
Inicia sessió

register
Registra't

Ma Caixa de Música

1000 km poden ser 3'65 cm

És fàcil de conèixer-me i no.

Canvie molt quan hi ha confiança. O mostre més de mi mateix. Sóc més sincera, molt més pallassa, moltíssim més carinyosa, més “plom”, més xarradora . Bo, d’això últim tampoc massa, però algo més. Menys vergonyosa. Vale, això no massa tampoc, però sí. Psé!

Espere que el temps i l’entrada de més confiança entre nosaltres no faça canviar res del que opines de mi i sobretot... del que sents… =)

Intentaré que 1000 kilòmetres siguen 3'65 centímetres tots els dies... Fins que jo estiga allí i puguen ser menys...

Comentaris (2)07-11-2011 22:58:51Felicitat, Interior de la caixa

21:41

05 oct, 2011

Pensar amb Àlex i Raquel m'està mantenint al marge dels meus problemes.

Mentre pense com puc fer-los pensar evite els meus pensaments pintats de dubtes.

Ara estic pensant en mi. Tinc la consciència tranquil·la. I ella també hauria de tindre-la. I ell. Torne a pensar amb els dos.

Mentre lis dic el que m'ix del cor, el que veu la meua mirada i algunes de les coses que haurien de fer per sentir-se millor i no deixar que els pategen baix el meu punt de vista, m'oblide que jo he de fer el mateix.

Però se'm dona millor la teoria aliena que la pràctica personal.

Impotència. Males sorpreses realment sorprenents. Ganes d'acabar amb tot, i no. Realment ganes de que canvie tot. I pors. Pors de tot tipus.

Haurien de ser valents. Jo els exigisc valentia. I ells, moltes vegades, a mi. Exigir-se a u mateix aquest tipus de coses és complicat. Des de fora es veuen més clars els problemes i més fàcils les solucions.

Ells m'aconsellen que fer davant certs prolemes. I jo a ells. De vegades ens fem poc de cas, però amb el temps, ens acabem donant la raó.

Què està bé i que està mal?

Què és correcte?

Qui fa mal? Qui patix? Qui es mou?

Qui estima? Qui no oblida? Qui perdona?

Quants perqués ens hem de formular per estar bé? I quants ens han de respondre per estar millor?

Qui s'amaga? Qui busca?

Per què no parlem?

Amb qui es pot confiar?

Val la pena confiar amb algú?

Moltes preguntes amb massa respostes.

Comentaris (2)05-10-2011 00:09:31Diari, Interior de la caixa, Reflexions

Por a la por, que es diria.

El que passa és que estàs atemoritzada. I la por no et deixa moure't. I si ho fas, faràs pocs moviments. Per què tens por.

Tens por del demà. I això fa que se t'escape la màgia de l'avui.

Tens por de ferir, d'estimar, de perdre amistats, del compromís. Tens por de tindre por.

Tens por, i saps que això és de covards. Però el que no saps és si val la pena traure la valentia, per què el que passa és que estàs atemoritzada.

Comentaris (1)01-09-2011 10:40:22Interior de la caixa, Reflexions

12/08/2011

Divendres de conceeeeert!!!

de sapaconceeeert!!!

GANES INMENSEEES!!! :D

Comentaris (2)12-08-2011 01:40:31Felicitat, Musica

********

Comentaris (0)17-07-2011 17:21:31El voltant de la caixa, Interior de la caixa

Però de vegades...

T'obriran la porta "hola, com va?". Et faràs la forta. La vida és bonica però a vegades complicada, tant se val.

Comentaris (2)30-06-2011 00:08:56Interior de la caixa

Contem crèdits...

Estava mirant els crèdits de la carrera.

Si aprove direcció de fotografia (que és la nota que em falta saber)... sols em quedaràn 36 crèdits d'una troncal!! i 27 optatius!!! :D

Si tot acabe bé aquest any, l'any que ve Projectes 2, un optativa de 18 i altra de 9, i, si també acabarà bé... S'ABABÓ!! :D

Tinc ganes d'acabar ja...!! juju

Comentaris (5)24-06-2011 16:20:47Interior de la caixa

Horror vacui

6 i mitja i seguia desperta. 9 i mitja i ja estava en peu. No podia dormir, però al mateix temps, se'm feia impossible obrir els ulls. I tampoc en tenia massa interés. M'hagués quedat al llit una bona temporada.

No sé que fer.

Em queda una setmaneta per a l'entrega del treball de direcció de fotografia.

A Sapalastres es respira esperances.

Aquesta tarda, audició amb guitarra moderna. El dilluns audició de les meues xiquetes de piano. Dissabte a tocar. Diumenge torne a tindre audició amb els de guitarra. L'1 concert amb Xavi. El 2 amb la banda. I el 8, un possible amb Johnny.

Jo hauria d'estar ara de meravella ara mateix!!!. No és just!!!! Pot ser no siga la millor persona, però tampoc la pitjor joder!!!!.

No sé que fer.

Tinc els ulls plorosos, i quan isca de la meua habitació no em queda altra que vestir-me amb el meu somriure de No passa res, que bé estic! :D

Em pot això.

No sé que fer.

Em fa mal el cap, i no tinc ganes de gravar l'autoretrat. I mira que sempre he tingut ganes de ser Amelie per un moment. I ja tinc algunes escenes, però...

El pitjor de tot açò és que m'he de quedar quieta. He de fer com si res. No està res a les meues mans. No sóc ningú, i no sóc ningú per a canviar les decisions de la gent. He d'aguantar el sentiment de culpa que em consumeix per dins...

És horrorós.

Comentaris (2)19-06-2011 11:35:53

La lluna...

Avui li he ensenyat a Daniela on està la lluna. Serien sobre les 9 i ja estava fora. El cel encara era clar. Ademés d'aprendre on està, ha sabut dir "lluna". I no parava de repetir-ho després :D Daniela també ja sap on estan el cel i els núvols! :D Està cresquent, i cada vegada sap dir més paraules!

No ha oblidat el meu "oh, oh...", per què l'he dit sense voler, i ella ho ha repetit ^^ amb cançoneta i tot, com de vegades parle xD i crec que tampoc m'havia oblidat a mi =)

Comentaris (2)11-06-2011 23:32:00Felicitat, Interior de la caixa

0205

Fa temps que no actuatlize!

Ara tinc ganes d'enviar-te un privat contant-te coses, però supose que aquests dies que venen tens millors coses que fer que preocupar-te mínimament per coses que em passen. Ademés, és "más de lo mismo". I supose que és a temporades: ara estic bé i pense que som bons i no m'importen les coses males que tinga cadascú i temps al temps... ara no avance i mecaguentotsinclòsenmimateixa...

Li donaré play a "envi-da master menys", i tornaré a creure que un poquet del meu somni de sempre, s'està complint.

"Paciència". Sí... paciència... u_u

"Gaudeix del camí"... Sí. Però m'agradaria arribar a la meta. Si estaguera segura de que vaig a arribar, el gaudiria més...

"Paciència"...

Comentaris (0)03-06-2011 02:08:37Interior de la caixa

Plenant la maleta de fang de Riópar

Sempre que vinc ací, em guarde records nous i ben interessants a la maleta de fang.

Sempre que vinc ací, aprenc alguna cosa nova. Descubreisc alguna cosa nova. Veig i em maravelle d'algun paisatge nou.

Aquest matí he vist la calç com bollia a l'aigua. Que diver! Era com petazeta a la boca!

Per la vesprada, hem anat a Alcaraz. Hi havia fireta medieval, i com que no està massa lluny, hem decidit anar. No recordava el poble... ja feia molts anys que l'havia xafat, i no tot. Que bonic!! Quins carrers...! Hem pujat al cementeri... quines vistes!!! i... quin cementeri també!! wau! El portet de curves i el meu petit mareig soportable han valgut la pena. No pel cotonet de sucre que m'he comprat no, pels paisatges!

I despús ahir vaig descobrir un niu amb ouets a un bloc de pedra que hi ha per ací. Està ben amagadet. Que wai! Mai havia vist un niu tant de prop. Espere que duren i que cresquen sans, i vore'ls naixer ja seria la canya!!

Alguna cosa hi haurá més per ahí segur, i sino, a la pròxima ja tindré més que viure.

Demà a caseta ja. No sé si pel matí o per la vesprada. Pot ser encara em dona temps d'anar a perdre'm pel riu un ratet amb la càmera de fotos.

Comentaris (0)01-05-2011 22:10:43Camping, Felicitat, Interior de la caixa

Quan acabe de fer una cançó em senc bé.

He baixat a desdijunar a la cuina. M'avorria de veure la tele, i he agafat la guitarra. L'espanyola, o la clàssica. Intente llevar-me la mania de dir-li espanyola, no deuria faltar-li al respecte així. Era conya.

M'he posat a tocar el puntejat d'ahir. No és res de l'altre món. Do Major, i Mi menor. Amb els dits, res de pua. I he començat a veure que podia venir-li bé a ixos acords.

Quan ja tenia una frase, he agafat un paper, ja passat, de la nevera, i m'he posat a escriure per la part de darrere. No he calculat que tenia poc de lloc i me'n ha faltat. Per escriure-ho tot desastre. He agafat una revista de propaganda que he tret aquest matí del correu, junt a l'avís de que ja havien vingut a dur l'encomanda i no estava. Sí estava. Al llit ¬¬ Mira que ho escoltat, però no eren ni les 9 del matí. I estem de vacances. Psé!

Quan tenia mitja, l'he gravat al mòbil. Quan ja la tenia tota, l'he tornat a gravar. Ara no puc deixar que ningú em mire el mòbil si jo no vigile que mira. Hà!

No conta res del meu estat d'ànim, però m'ha servit per sentir-me un poc millor.

Si es que... sempre que acabe de fer una cançó em senc bé, i d'altres, fantàsticament molt bé.

Comentaris (2)28-04-2011 13:15:35Interior de la caixa, Musica, Reflexions

I deixaré de visitar Thomann per un temps...

Vull fer la bateria gran però no tinc la pasta per fer-ho.

Faré una encomanda d'un splash zildjian de 8''. Té bona pinta. Tinc ja el braç d'on anirà (l'he recuperat de la bateria vella), per tant, sols demanaré una grapa per agafar el braç a un dels soports de plat. Demanaré una Tin Whistle. Bo, dos. una per a mi i una per ma princesa.

I una funda per als plats. Per a que no es facen malbé de dur-los als assajos i als concerts.

Volia demanar-ne també una per a la caixa, però seguire portant-la en la caixa de cartró i per ara m'estalviaré els 20 i pico euros que val. I també volia demanar altre plat, però no. Me'l compraré més avant, si puc.

Bernat es demanarà uns cascs, i pot ser un ampli per substituir el que li van agafar prestat no sé sap qui i que no recuperarà... Si ho fa, m'estalviaré 20 eurets dels gastos de envío. Si no, és igual. Segueisc stalviant-me més diners fent la compra al thomann que a qualsevol casa de per ací.

Comentaris (0)12-04-2011 16:28:49Felicitat, Interior de la caixa, Musica

Esperant l'1... :D

Tinc ganes de divendres! sí sí i sí!!!

Àlex tenia ganes de que tocarem allí, i jo, també!! I de repent... sense saber-ho ningú!! zaaas!! Concert sorpresa a Tavernes!!!!!!!

Ningú se l'esperava!!! La veritat és que Enderrocks ens ha donat una gran alegria! És relativament poc de temps el que Sapalastres està en marxa, i va més que meló! Espere que no pare la marxeta... Tenim més concerts dels que esperàvem i en més qualitat de la que esperàvem també!! Primer toquem amb The Garrophones i Enderrocks (wau!!), després al Hot Rod... (pim pam!!!) i després, i pròximament, amb Metal Mareny. I bo, abans, amb Enderrocks altre cop (sorpresa que he dit abans!). Aquest últim grup ens ha acollit en els braços oberts, ja siga per Manu o que, però s'han portat! i tenim molt que agraïr-lis ja! I no és pilota, per què ningú llegirà aquest article! Però aprofitaré i lis faré publicitat jiji

http://www.enderrocks.com

Escolteu-los! Són molt bons!! i de la terreta! :P

Doncs... el que deia... GANES DE DIVENDRES!!!!!!!!!!!!!! ^^

Comentaris (7)28-03-2011 15:26:25Felicitat, Interior de la caixa, Musica

Tinc en compte el veïnat juju

El dissabte, abans de la cavalcada del Ninot, vaig anar a comprar draps.

Ui este sí... ui este no... oh mira que mono... uh este que lleig...

3 hores per a triar els draps jajaja ^^

PD: No sempre la tocaré amb ixos draps, clar! psé! ^^' xD

Comentaris (0)07-03-2011 16:04:21Felicitat, Interior de la caixa, Musica

Pàgines: 123456716  <>