login
Inicia sessió

register
Registra't

Ma Caixa de Música

Pensant-me un poc...

30 de gen, 2011

(A les tantes de la matinada... no podia dormir. I comencí a pensar. Molt. I no massa malament. M'alcí del llit, agafí una llibreta i comencí a escriure)

Sóc una persona que no sap comunicar-se. Amague coses per no atrevir-me a dir-les molt a sovint. O les dic mal i tard, com sempre (plagi d'una cançó). O les dic a mitjes per què, com he dit, no m'atrevisc a dir més... no sé per què! i... també m'entenen a mitges... u_u També em fa por haver de mantenir alguna conversa amb algú que no tinc massa confiança... no puc... ho intente i acabe dient xorrades, frases estúpides... Al menys, després les recorde i em faig gràcia a mi mateix.

Fa temps vaig trobar una bona forma de comunicar-me: escriure cançons. Quasi sempre les he composat per a algú. En veritat, tampoc és gran forma de comunicar-me, ja que el destinatari no sol saber que són per a ell/ella.

Agafe la guitarra, obric un word i... m'ixen tantes coses...!!!

I amb les persones, cara a cara, no aconseguisc obrir-me mai del tot. Rarament hi ha alguna excepció.

Moltes vegades no dic el que realment senc, i això m'ha fet tindre petites baralles. Moltes vegades no mostre el que realment senc, tot el contrari, no expresse res... Tinc por de fer-ho. M'apague, em faig menuda i disimule o calle :S

Que mal... no m'agrada quan em passa això, i de vegades ho faig sense adonar-me'n... i després pense que no he sigut tot lo agraïda que havera pogut ser, o no he donat tot l'ànim que hagués pogut donar, o no he regalat tots els somriures que tenia per dins... I em senc mal... i amb deute...

Encara que de vegades no ho parega, jo senc, i molt. Massa... Massa...!

(i mil disculpes si de vegades no heu rebut cap expressió de la meua part quan devia haver-la tret fóra)

Comentaris (4)31-01-2011 00:12:49Diari, El voltant de la caixa, Reflexions

Assaig de desconnexió!

29 de gen, 2011

Divendres de nit solem tindre assaig els sapalastres. Avui no n'hem tingut. No hi ha manera de quadrar-nos. aix!!!

Així que he anat a l'assaig de banda. Feia temps que no anava. En tenia ganes d'anar-hi, per què pot ser t'anava a veure. I tenia ganes de provar el nou director (ja el conec de sobra... però és igual =))

Has arribat tard. Com sempre. xD Estava al bombo i als plats. Noel no estava.... a un assaig que vaig, ell no ve! ¬¬ Has passat per darrere meu, corrent! He sentit la porta, m'he girat per l'esquerra, m'he girat per la dreta i ja no t'he vist. Després ja sí... els percussionistes ho veiem tot. O quasi tot, però tot. Tenim les millors vistes. I com que hi ha vegades que tenim bastants compassos d'espera... i com que els pasdobles solen ser pum pum pum pum, i un clec, un clec, un clec, un clec...

S'ha acabat l'assaig... i de repent he vist que la percussió ens hem fet ordenada. No ho havia vist. El quartet amb prestageries... wuou! es podia entrar i tot... i al final de l'assaig tot arrimat. Inclòs timbals tapats i tot! Bombo arrimat a la paret, no té lloc al quartet. Xilofon i vibrafon, plats, i tota la bateria cap a dins! wuo wuo...! Hem fet temps. De normal és guardar la percussió xicoteta al nostre caixó, guardar les carpetes a l'altre caixó, i a casa!.

Tu guardaves lentament el teu instrument, parlant amb un devegadescompanyquannotoquelapercussió. I jo és la primera vegada que he tardat tant en arreplegar. He marxat, i ni he saludat. Sóc així de simpàtica... (ouch!!!). Li he dit adéu a un dels meussícompanysdepercussió i he marxat.

Tenie el cotxe a mitjan carrer Sequial... Mentre anava buscava un peugeotet, i no l'he trobat. He anat pel carreró odiós estret, ixint a la renfe, i tirant cap al Carmen, i l'he vist. T'he vist pujar, i... i ja està.

Crec que pot ser serà bo assajar en sapalastres el divendres de nit, i no poder anar ni a la meitat dels assajos. Que comence a tindre'm una miqueta de por.

I... Bernat m'acaba de donar una bona notícia! M'encanta que s'interesse tant pel grup... és una cosa com jo en ixe sentit... i al menys, fa que no em desespere si les coses no van del tot bé al grup. Buah! Buah buah! Seria un poc matador si diguera que tinc ganes de dilluns, no? Bo, tinc ganes de curset de gravació. Gravar guitarra d'envida, i si pot ser quedar dimarts i acabar de gravar guitarres i veu i teclat i... aaah!! hem d'afanyar-nos a gravar... que... pot ser tinga'm circuits que recorrer!! ^^ Ja us contaré... que per ara no sé res cert... tot depén de la nostra eficiència... =)


Bo... ja està tot. M'he desfogat un poc. L'assaig m'ha vingut bé després del final de vesprada asquerós, repugnant i estressant que he tingut :@ ai! pare ja, que jo estava començant a animar-me per la prenoticia!!! =)

Vaig a fer-li cas ara sí ja del tot a Bernat i a Reiix, que els tinc per l'altre línia!! juju ;)! (per a que la cosa blava no isca, clar!!)

Comentaris (1)29-01-2011 01:02:22Diari, El voltant de la caixa

I dura, i dura, i dura...

Amb inmenses ganes de que se me'n vaja el refredat d'una vegada ja!!!

asdoaksmdoqkwmdoaksmdoaskd!!!!!

Estic farta ja dels mocs, de la tos, i d'estar aplatanada sense tindre ganes de fer res!!!!!! :@ u_u!!!!!

Comentaris (7)24-01-2011 12:48:42Diari, Treure de Polleguera

Perdre un momentet per tindre uns bons resultats... I tampoc! :S

O jo veig les coses massa fàcils, o els altres es compliquen molt.

Cada dia al·lucine més. Puf...

Però clar és més fàcil dir: no puc... no tinc temps... Mira, sabeu què? Em ric de la majoria de gent quan em sola ixa frase!!!.

Puaf...!!!

Quina ràbia...!!!!!!!!!!!!

Comentaris (0)21-01-2011 16:21:52Diari, Interior de la caixa, Treure de Polleguera

V2242

Estic avorrida ja d'estar malalta! u_u

De tosir, i no parar de tindre mocs i no aconseguir tindre el nas destapat, de dolors de caps... afu!!!

Me'n vaig a vore la tv... aaaltre cop al sofà! També el tinc avorrit...!!!!!!!

Comentaris (3)19-01-2011 21:00:17Diari, Interior de la caixa

Concurs infantil i Mostra.

Quins dies més moguts!! i no puc estar al 100% per què el meu refredat asqueròs m'ho impedeix... ASKMDOAKSMDO!!!

Avui són els playbacks de la falla al Bernat i Baldoví, i estos dies no hem parat. El dia de més feina, per a mi, pot ser va ser ahir...

Acabí les classes del Mareny, i cap a l'Ateneu. Acabí la classe de l'Ateneu i cap a casa. Em canvie i em pose la meua roba de pintar i cap al Cau. Eren prop de les 21:00.

Entre la setmana passada i els pocs dies d'aquesta vaig adelantar fent peixos de corxo. Sabia que els panels per pintar vindrien tard. Així que vaig fer un tauró, a Dori, a Gil, jiji un peixet groguet i altre roiget, per pegar-los després. Vaig fer també un parell d'algues grans i altre parell més petitones.

Ahir "sols" quedàven pintar els panels. 10'5x3m. Quasi res. A les 2 de la nit vam acabar. No està malament xD


I avui, a partir de les 16:00 mans a l'obra, altre cop, en serio. A pintar cares i cares de nanos, a vigilar com monten l'escenari, i donar alguna ordre que altra, a controlar per on van les llums... i a pillar un bon lloc per poder fer fotos. Fins les 20:·30 que començarà tot!

Espere que aquest any al jurat lis mole el concurs dels nanos, per què portem uns anys gafats... ¬¬'

En fi... a veure què passa!!!

PD: La Marien ix a ballaaar i és la prota d'una cançó!!! :O jojo perepepepepeeee!

Comentaris (0)13-01-2011 13:29:10Interior de la caixa

Siau peixet blanquet...

10 Gener 2011

Avui ha mort...

Però ni això separarà mai a Ta i a Ba =) i viceversa! :D

Ara, a cuidar al roiget!

Comentaris (7)10-01-2011 23:26:22Diari, Interior de la caixa

M'agrada com estornuden els ànecs xD

Puaf... i demà... tornem a la rutina... WAAARGGGOASODAMSODMDAKSMDOKSMD NOOOO!!!!!!! i damunt, sense forceees! >_<

nyaaa...

Comentaris (10)09-01-2011 12:55:57Animació, Interior de la caixa

La puntualitat no és el seu fort

"Pst! holaaa!!". I vas correr a seure davant a l'esquerre.

-Ei, holaaa! :D Sorpresa. I jo ja t'havia vist feia un rato joujou.

Començà la segona part del concert i jo vaig tindre que anar-me'n, com al meu segon/tercer poble, sense poder dir-te res més! :S

Otra vez será!

Comentaris (0)28-12-2010 12:45:08Imagine, Interior de la caixa, Musica

El cerdo menja-monedes

He buidat la cartera d'ahir: 100 punts és el que he deixat a la caixa! :D

He mirat que tenia de monedes, i he agafat tres euros per donar-li de menjar al cerdo groc :D

Si algú vol donar-li de menjar, està obert a tota mena de donació! :D jajaja

Comentaris (0)23-12-2010 16:06:17Felicitat, Imagine, Interior de la caixa

Beneïda inspiració

He provat el ratolí nou per al pc de taula. No anava. Així que he cridat al meu pare.

-Paaa! Pots pujar un momeeent???

Mentre mon pare estava renyint en ell, jo m'he estobat al llit i he agafat la pandereta xD No sé estar quieta... He vist que mon pare estava cansant-se del ruidet que feia i he agafat la guitarreta. Que pot ser mareja igual, però com anava a fer melodies, sabia que no anava a molestar tant.

L'he agafat. És de joguet, és impossible afinar xD li rodes el claviller i acaba tornat a una mateixa posició. M'he posat a treure cançons. Que si jingle bells, que si nit de pau, que si somewhere over the rainbow, que si Mareta mareta... Jo que sé... xD

Després m'he posat a fer notes arreu. I m'ha ixit una melodia. El meu pare ja baixava per què no havia pogut arreglar el ratolí, i jo he baixat amb ell per pujar la guitarra i passar ixa melodia a ella. Així m'ha vingut la inspiració. I he continuat treient notetes, i acords, i entonació i lletra. I... sabeu què? Que SAPALASTRES ja té altra cançó en procés!!! :D

Comentaris (7)19-12-2010 22:59:18Felicitat, Interior de la caixa, Musica

Més Cinc!!!

Ahir de nit em van donar 30 punts que em devien.

I de nit... em vaig trobar 5 més per sorpresa!!! :D Amb ixos 5 punts vaig tindre de premi una entrada de cinema i estar més a prop dels 1400!!! ^^

GRÀCIES! :D

PD: No aneu a veure Balada Triste de trompeta, si sopeu en el pans del Punt. Bo, si no sopeu, tampoc :S xD

Comentaris (4)19-12-2010 14:10:49Felicitat, Interior de la caixa, Musica

1400 i m'emporte premi...

No he trencat la caixa, però he tret el que hi havia dins...

270... 270, fins a 1400... tela...

La setmana que ve supose que podré arribar a 370. I aquests nadals duplicar-ho... I si m'ajuden, quasi, triplicar-ho... Però tot i això, encara no arribaria...

1400. Vaig a per tu. No sé com :S!! però aniré a per tu...!

Comentaris (3)17-12-2010 11:57:50Felicitat, Imagine, Interior de la caixa

Perdona???

Mira que hi ha coses i coses per a dir-me... però... que no se me pot dir res??? Que em cabreje de seguida???

I ella què?!?!?! :S

Baaah. Sempre igual...

En fi. Me'n vaig a València a seguir i ,espere, a acabar un treball: Animació en pintura. Warreo.

Comentaris (1)14-12-2010 14:53:44Interior de la caixa, Treure de Polleguera

És dimarts, però sols per 8 minuts.

Doncs jo ara tinc ganes de que em digues que tinc el nas gelat i de que intentes agafar els meus peus amb els teus. Psé!

Co maxo... Sabeu que encara estem a dilluns?!?! u_u

PD: Eh Prin, t'ny...

Comentaris (1)14-12-2010 00:07:23Interior de la caixa

Pàgines: 12345678916  <>