login
Inicia sessió

register
Registra't

Ma Caixa de Música

Regals físics i psíquics

31d'oct, 2010

Acabe de vindre del Hot. He agafat el carpesano de mickey amb el pop-art de princeses, la felicitació gegant i ma carta, i m'ho he pujat a l'habitació.

M'he posat el pijama, el de Bob esponja encara no... i m'he rellegit la carta de la senyoreta que viu al Carrer Principal de Ceres, País De Culorins, o siga, jo. ^^ M'he tornat a posar a plorar =) En diferència de que ara no he pogut rebre un abraç... o sí! que botons! jo t'abrace quan vull i com vull pse!!! Bueno, supose que no, però pse xD

Eres la millor. Ja t'ho he dit abans en un missatge. Algún cop t'he dit eres la millor amiga, eres la millor baixista, eres la millor princesa. Però mai t'havia dit eres la millor.

Saps? Odie ixa frase. La gent l'usa massa vegades. I molts menteixen quan la diuen. És una frase massa gran per utilitzar-la tan mal...!!

Alguna vegada me l'han dit, però mai me l'he cregut. I mai he volgut dir-li-la a ningú, em feia tanta por, per què com he dit, diu tantes coses...! Però ara te la dic a tu, siguent, que jo recorde, la primera vegada que ho dic convençuda. O, al menys, des del cor.

Hui he sentit tant... Tinc tantes ganes de dir-te com m'he sentit, per a lo bo i per a lo mal. Encara que molts dels sentiments que et contaré, ja els sabràs, inclòs, pot ser, els has viscut tú també. Normal, corbata al poder! ^^
(afegit ara: ja t'he contat moltes coses pel msn...!! i ja m'he quedat agust, supose que segurament traga el tema un altra vegada en alguna conversa, conversada xD)

És magnific tenir-te al costat! Crec que amb tu mai em podria sentir sola. I així ho senc ara... i és que t'importen tant les coses que a mi m'importen..!!! i coneixes tan bé quines són ixes coses...! Al·lucinant!!

[...]

Tinc moltes coses que agrair-te en general, i d'ahir en especial.

D'ahir... doncs gràcies per estar-hi simplement. Gràcies per la il·lusió que m'aportares, per la calma i per tants moments de telepatia. Gràcies per preparar-ho tot, amb mi. Gràcies per fer tant teu el meu aniversari...

I de la resta dels dies passats... gràcies per pensar el que penses de mí. Gràcies per importar-te, per preocupar-te, per escoltar-me, per parlar-me també com ningú em parla. Gràcies per comprendre'm. Gràcies per les mirades, pels abraços i pels petons. Gràcies per tots aquells fins a la lluna i turnà! que em cantes. Gràcies per coneixer-me de debò i seguir esitmant-me. Gràcies per saber que sóc una xiqueta gran més madura que la majoria. Gràcies per estar al meu costat i no voler anar-te'n mai. Gràcies per valorar-me tant... i tant, i tant. Gràcies per valorar-me sempre, i no en ocasions.

I seguiria... tetot...

Cada vegada tinc més clar qui sóc i com sóc, i qui són els que em rodegen i com són. I qui són els que tinc al meu costat, i com són.

Comentaris (2)31-10-2010 16:13:56Diari, Interior de la caixa, Reflexions

Mirar-te als ulls

No saps lo important que és per a mi que em mires als ulls. O sí.

Jo els veig i ja sé el que sents =) i a tu també t'haurà passat moltes vegades.

De seguida ric si estàs bé. Apareixes i em transforme.

Com els dies grisos, que els pintes de colors =) Com les parets amb els sssssprays! jiji

Havera pogut fer l'article més llarg però no estava massa inspirada, i com tenia ganes d'apostrofar i d'anar fins a la lluna i tornar, doncs mira! algo ha ixit!!! ^^

Comentaris (2)25-10-2010 23:50:48Interior de la caixa, Musica

Primer dia de teatre!

D'ahir no tinc massa que contar, que jo recorde... mmm...

D'avui? Si!!! i encara em queda dia per davant, però no crec que em passen coses més interessants que les d'aquest matí! ^^

Avui hem començat un teatre infantil al Mareny, que fem ma princesa i jo!!!!! No som massa xiquets. Bueno, si penses en el número d'habitants que són al poble, i si et poses a comparar... són moltisims! xD Però també que més dóna, ha sigut el primer dia, i en som 7. En 7 ja es poden fer moltes coses!!! I pot ser la setmana que ve són més, si als nanos lis ha molat i ho xarren als amics i tal... Ha estat wai!!! encara que crec que la setmana que ve podríem preparar millor les activitats jaja però per a ser el primer dia, no ha estat malament ^^

Supose que podria dir més coses però no sé... pseee, quasi no hem parlat d'això després. Bueno, sols de la xiqueta que no riu............ que fort xD

Tinc ganes ja d'anar preparant més cosetes jiji

Hem acabat sobre les 12, mentre arreplegavem i esperàvem a que tots els xiquets foren recollits s'hauran fet 12 i mitja o això, i ens hem posat a fer sa deure d'anglès!! Hem estat com una hora i mitja, i crec que hem adelantat moltisim! wahaha! ale, una cosa menys per a fer, princesa! ^^ Quan vulgues, seguim amb el conte anglès dels pretendents liosos i mentirosos! xD

I això... no us conte res més!!!!

Fins a la lluna!

Comentaris (11)23-10-2010 17:08:24Interior de la caixa

Persones amb personalitat. Hà!!!

No m'agrada que la gent vulga aparentar. I és una qualitat que em trague de prop. No, jo afortunadament no la tinc. Jo sóc el que sóc, ni més ni menys. O sí, de vegades menys, d'entrada no solc mostrar el que sóc, em guarde moltísimes coses. Però crec que mai mostraré més del que sóc, o això espere.

És que ho odie! Odie els canvis de personalitat per voler mostrar alguna cosa, canvis d'humor per fer veure que eres més wai o jo que se... Com, de vegades, la gent deixa de costat coses que són de les més importants que tenen, per a ser, per un moment, el centre d'atenció. Puaaaaarjsdaoskmaoksmd! Cuideu les coses de valor que teniu!!!!!!!! I parle de persones, sobretot.

Xè... que cadascú siga sempre com és, i mai més!!!! que cadascú tinga el que tinga i si no vol dir-ho que no faça creure que té més!!!

I és que... és tan difícil veure a persones amb personalitat... amb personalitat que valga la pena. Warg!

Vaig a seguir mirant-me Thunderstruck i a recordar back in black. Siau.

Comentaris (4)22-10-2010 13:13:58Reflexions, Treure de Polleguera

Paraules amb la C

19 d'octubre, 2010

Hem acabat abans d'hora la classe de direcció de fotografia. Se m'ha fet pesada. Era classe teòrica, de conceptes que ja he donat en altres assignatures, que ja coneixia. Si hagués estat asseguda prop de la porta, segurament me'n hagués anat abans d'abans d'hora.

Em pesen els ulls. Aquest matí era normal per què sempre costa despertar-se. Em costa tenir-los oberts, i no tinc son. Els note com plorosos, i estic bé. Per què d'acó poquet és el meu aniversari i ningú ha de fer-me sentir mal fins el 28, o això. Per favor, per favor!!!

A mitja classe m'ha tremolat la cama. Tenia un missatge!! xan xan! que emocionant és que t'envien un missatge, menys quan l'obris i resulta ser de publicitat! psé. Ma princesa està malalteta i ja sap de que, però està bé, per què jo la cuide ^^ Sempre ho faig, psé.

Estic a la porta de la següent classe. Falten encara 40 minuts per a que comence. M'agradaria que fos una classe teòrica per què no porte re per ensenyar-li i com que són treballs d'escnejar, la classe no m'aprofitarà de res, i estaré escoltant com xarren, o em passaré pel flog.cat o per altres llocs, o passaré aquest article al blog (es això el que estic fent, però seguiré copiant) o no sé. Si em senc capaç de concentrar-me, fins i tot podria fer feina, presi que no és el jefe.

Tinc ganes d'arribar a casa. I encara em queden horetes per fer-ho. Només arribe, em posaré el pijama i supose que ja serà hora de sopar.

Després pense anar a recollir-te i anirem a Calisto. Que comença per C, com les coses que he començat a escriure abans i les aprofite ara i ho allargue.
Més coses que comencen per C:

Corbata, cançó, calaix ple de Colors, per pintar Cartolines en forma de grans Cors ^^

Caixes amb Cent sorpreses, alguns Castells de princeses.

Canastes que fem de Cul, Carasses Clucant un ull.

sudadera Carabassa, Coleteros de Bob Esponja i demés, Caramels gummy's. Ceres, les de pintar?, tenda de Campanya en un Camping d'un raconet de ma Catalunya particular. Cola de supermercat no acceptada a l'scatergoris. Columpis prop de la platja, Càmares webs. Carrossa nova sense finestra al sostre, Contes per a dormir. Coixins, coixins i més coixins. Colacao. Comunicar-se és millor que barallar-se. Cassette de Lluís Llach. Caragols, on? ggccrruag!. Corona de princesa també. Conguitos, Calcetins a ratlles en sabates a quadres, anar al Cinema i no poder acabar-se un porró gegant de Cotufes.

35 paraules importants per mi, i per tu. 3+5 també son 8. Crec que no t'he deixat cap, pre!!!!! wahaha!!!!


Eh gent, eh gent, va! Coses que comencen per C!!! i que tinguen a veure amb vosaltres, o que tinguen un mínim valor sentimental!!! No val repetir!!! :D 1, 2, 3 responda otra vez! ^^ jaja

Arriba un punt que és dificil, eh???

Comentaris (14)19-10-2010 20:04:44Diari, Interior de la caixa

Fins a Ceres i tornar t'estimo jo!

Ahir et vaig enviar un missatge: "Vaig a per la carrossa i passe a per tu. 2 perdudes. Ves OMPLINT globus que marxem a Ceres a veure les estrelles."

I això vam fer. Comence:

No em vaig llevar el pijama, i em vaig posar les meues sabates de Bob Esponja d’estar per casa, per què l'ocasió ho mereixia, i vaig agafar una jaqueta. La morada. Per a que no em pogueres fer cels de coses morades.

Agafí les claus de la carrossa i em vaig penjar les de casa al pantaló, a una de les tires per on va el cinturó. Sí, he dit que portava els pantalons del pijama i no té tires, però com que parle jo, dic el que vull. Psé.

Vaig seure al volant, al seient del mocador roig d'estreles, et vaig fer la perduda i vaig arrancar, posant el disc número 5.

8'8 km i ja estava al carrer de la mar. Et faig la segona perduda, i als 2 minuts i 33 segons, baixes. 2+3+3 són 8, vaig pensar. Puges i seus al seient del mocador verd pistatxo i em dius: Hola Ta!. Amb un somriure d’orella a orella. Portes el pijama del gat, i els pantalons a ratlles, i les sabates morades que jo volia ¬¬ i me les ensenyes, com no, i jo ja te les havia vist però no havia volgut dir res, psé. Portes una caixa rodona de part no sé quina pintura ;) plena de gummys i xicles, un paquet de palomitas i un de conguitos. No has OMPLIT els globus. No t'ha donat temps, però has pensat que la carrossa la podrien arrastrar Pitxí i el Drac dels nostres colors, tenen la mateixa força que Arale. És a dir, moltísima força.

Pose punt mort i comencem a enlairar-nos. T’agafe de la mà i no ens posem a plorar ni res!!! I comences a contar-me amunto coses. I que m’has fet molts regals i jo et pregunte per ells amb una curiositat inmensa, i tu no em vols respondre, i menos mal, per que en el fons jo tampoc vull que em contes res jiji O si… però no no no!!! I jo et conte que demà animaré la meua marioneta i tu em dius que segur que és molt bonica i m’ix bé, i jo, com sempre, ja em quede més tranquil·la si em dius paraules positives. I continues contant-me més coses, i jo et mire, per què estan Pitxí i el Drac, i no cal que pose gaire atenció a la carretera. A la carretera celestial. Que no cal anar a 40, per què al cel no existeix la política, ni a la resta d’univers. La vida extraterrestre és molt més intel·ligent.

Aterrem a Ceres. O deuria dir acerem? Dish, broma fàcil i un tant absurda, no? xD No baixem de la carrossa, per què no portem cadires ni tovalloles ni res. Obric el sostre, i gitem els seients al màxim. (no t'emociones massa princesa, que no puc fer-lo descapotable ni tinc cap finestra oculta que no hages vist, però vamos, que si vols, un dia la fem, mira tu pse!) No parlem, simplement mirem les estrelles. O no no, sí parlem. Passen hores i hores... i així seriem capaces d’estar dies i dies. És tard, hem de tornar. Tanque el sostre però els seients es queden gitats. Està el fre de mà pel mig. És igual, per una nit que no et busque el melic, no em passarà res. Et torne a agafar la mà i ara sona Vivaldi. No està mal per a intentar dormir.

Arribem al meu tercer poble. O segon. Dorms. Així que intente arrimar la carrossa lo més prop de la finestra de la meva segona habitació que puc, i en braços et deixe al llit, entre tots els coixins. Et faig un petó al front, i et tire damunt totes les mantes que trobe. Et desitge dolços somnis en veu baixa i et dic que t’estime a cau d’orella.

Deixe a Drac, i m’enduc a Pitxí. Ara pense que lo de Pitxí no quadra. Per què és meu i suposadament quan he anat a per tu, l’has baixat tu xD No sé, posem que te’l vaig dur el dia d’abans per a que et cuidarà mentre jo... mentre jo feia la marioneta.

Doncs això, torne cap a casa. Uns 10, 15 minuts mentre aparque i tal. Solc fer-te una perduda quan xafe casa, o el llit, però avui no. Per si et despertara o algo.

Em tape fins al coll, abrace un poc a bob esponja, tanque els ulls i em pose a contar ovelletes. O oBelleTes.

Res d’això ha passat, suposadament, però, com que sóc un somni, puc dir que tot això és cert. Puc imaginar tot el que vulga i més, i creure’m que, tot el que imagine, pot arribar a ser real algún dia. Per què ho pense. Per què és genial pensar-ho. Per què és relaxant, per què és bonic, per què es desestresant, per què són pensaments que donen la suficient energia per seguir endavant en qualsevol situació. Per què “amb tu, ho puc ser tot”.

Algún dia anirem a Ceres, princesa. T'ho promec!!!

Comentaris (2)18-10-2010 17:08:13Contes, Interior de la caixa

Tronades

Tinc unes ganes inmenses de xafar el llit i dormir. Tindre dolços somnis ja seria demanar massa. Encara que em puga dormir ràpidament també.

Me'n vaig a intentar-ho.

Nosequé nit. Fins demà, i tal.

Comentaris (4)18-10-2010 00:31:29Interior de la caixa

De tot un poc

Ja tinc quasi la marioneta frontal. No m'està agradant massa com està quedant però bueno...

Ahir l'assaig de Sapalastres va ser la canya! Lis vaig ensenyar la nova cançó i lis va molar molt. La vam provar i... fuauuu... estava super contenta! Vam provar l'altra, Camins, que Manu portava uns quants canvis i... genial també!! Encara que no us fieu massa de mi, poca cosa mala diré jo supose... jejeje

(Si hagués escrit el parràgraf anterior ahir, supose que havera transmitit més emoció. Ara no sé per què no em naix transmitir-la)

Després de l'assaig, i de deixar trastos en les cases corresponents, anarem un rato al Hot. Millor em quede ací, i no conte més.

En fi, me'n torne a la cuina, a seguir amb les meues marionetes. Vaig a fer el perfil de la meua banyista. A vorem...

Fins després!

Comentaris (5)17-10-2010 16:22:18Interior de la caixa, Musica

Altre dia mogudet

Jo?!?!

Fer-te la pilota per què s'apropa el meu aniversari???

Però com eres capaç de pensar això bonica preciosa única princesa del meu cor?????!?!

...

jajaja ^^

que nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!!!


D'ací un rato baixaré a la carrossa a penjar-li la caca d'arale a l'espill. I lis posaré una cosa als seients, o provaré de posar-la a veure que passa... xan xaaaaaaaan, sorpresa sorpresa!!! I pròximament, el dau, quan isca de l'hospital del carrer de la mar.

Aquest matí he tingut reunió del futur taller de teatre. Per ara són 4 xiquets, però sgur que corre la veu i s'apunten més!! Que buai! que ganes de començar ja!!! A mi també em vindrà bé per a perdre la vergonya jaja ;)

Aquesta tarda/nit, assaig de Sapalastres! Que ja s'apropa el concert xiquetes i xiquets!!!!!!! ^^

I poca cosa més. Ací em quede.

Que passeu un bon dia!!

Comentaris (3)16-10-2010 13:39:45Diari, Interior de la caixa, Musica

De TL a PC

14 d'octubre, 2010

Avui directament al pc.

Avui he matinat. Quasi no recordava com es feia. M'alce, em llave la cara, i els ulls es fan rojos rojisims, tant que quasi ni podia obrir-los. Se m'ha anat passant conforme s'acostaven les 6 i quart. Espere a Marien, pugem al cotxe, i cap a la renfe, a esperar el tren. Una dona el té controlat: que si ja veig la llum, que si està en la curva, que si ui com tarda hui...

Poca cosa que contar pel matí. He vist a Gràcia. Com li he dit, ja seria hora de que la veguera per la facultat! xD m'ha fet il·lu jeje

Al tornar al tren m'han passat moltes casualitats. I és que ets fàcil de trobar per tot arreu, sense apenes buscar-te. M'he assegut als seients de tres que van de costat. Són els que més m'agraden. Puc estirar les cames, sense molestar a ningú. Al costat, ha vingut un xiquet i una mare. Una llàstima que foren estrangers, per què havera pogut, inclòs, posar-me a xarrar amb el nano. Primera casualitat. La mare li ha donat un llibre, d'uns gats. Segona. El xiquet menjava xicles trident de fresa. Qui menja xicles de trident de fresa? i amb qui els comparteix sempre? Tercera. Portava una motxilleta, tipo d'estes ecològiques de la compra, verd pistatxo, amb un os panda dibuixat molt infantl. Quarta i quinta. La mare li ha oferit una platan al nano, i ell ha preferit una poma. Això sols és meu. Puajs els platans, visca les pomes! ^^ xD I res, ahi m'he descabrejat. Ah, que no us he dit que estic cabrejada per moments, bo, tampoc us ho vaig a dir.

Doncs a quina mala hora he escrit, o pensat res, per què em torne a cabrejar... u_u

Em tornaré a llegir el privat i el comentari, i que se'm passi un poc.

Crec que no us volia contar res més...

Ah ostia!!!!! clar que voliaaa!!!!!!! He vist a Daniela!!!!!!!!! I he jugat molt amb ella. S'ha fet amigueta meua, un poc més. L'he dut on ha volgut per tot el casal, sols agafant-me un dit. D'ací no res, el pato s'envola i no hi haurà qui la pare ^^

Sexta casualitat: començava a cabrejar-me i he parlat de Daniela ;)

I segurament, si em posara a pensar, en trobaria dos més per arribar a 8. O no, per què es convertiria en altra casualitat i ja sumarien 9... Mec...

Ja. Bona nit :)

Comentaris (4)14-10-2010 22:10:36Diari, Interior de la caixa, Reflexions

i un altreee...

13, d'octubre, 2010

Tarda en vindre el següent alumne. Tinc la carrossa, és a dir, el cotxet, prop. He anat a col·locar bé la bandeja del maleter. L'havia llevat quan he carregat el teclat i el peu: tornàven a casa després de dos excursions, a dos bodes per a ser més exactes.

Torne al localet 3, així li diem a la casa on donem música al Mareny. Tanque i em quede asseguda al segon escaló mentre berene galletes de dinosaures. Tenia pensat berenar allà les 7 i quart, de camí a Sueca, però he aprofitat aquest temps lliure que m'he trobat.

Acabe i em pose a dotorejar una carpeta que hi ha a la única taula de la planta baixa. Ding dong. No és l'alumne que esperava. És altre, i em pregunta pel preu de la loteria. Han fet loteria aquest any a la música. Dubte de les meues paraules i li dic el que sé, o el que crec saber. Tanque la porta i torne a la carpeta. I furte un foli en blanc, aquest foli, que ja no està tan blanc.

És genial començar la setmana per dimecres. Queda ja tan poc per al cap de setmana...!!:D

Aquest matí he anat a comprar rotuladors per a la pissarra d'ací, no va cap dels quatre que hi ha. De pas, he comprat uns regalets per a quan ma baixa estrene habitació. Espere que siga aviat ^^. Que ganes de veure el resultat final!!! :D

Mentre berenava, pensava en les coses que tenia en comú amb ma xiqueta, la que estrena habitació. La primera cosa que m'ha vingut al cap és que som intel·ligentment antisocials. I la segona: que som capaces d'admirar i de donar importància a moltes coses de les que la resta passa completament. No he pensat més. M'he quedat amb eixes dos coses. La segona em fascina. Ella s'interessa per les coses que són importants per a mi, fins i tot les més absurdes, que per a mi no ho són tant. Moltes coses que per a la resta no són res important, per a ella i per a mi ho són tot, ja provinga de la part que siga. I jo, he après a interessar-me pel que és important per a ella, fins a tal punt, que certes coses es converteixen importants també per a mi. Igual d'importants, o inclòs més psé! (ara que relligsc, això de que he après a interessar-me bla bla bla pot quedar lleig, però que no s'entenga mal, no ho faig per obligació, o faig per què així ho senc. Així ho senc sempre des de fa temps. Si no fos així, supose que ja no seria jo. Ni tu. I ara seguiré amb lo del foli) Què orgullosa estic de mi! ^^

En la tercera galleta, m'he tornat a sentir orgullosa, per què també he après a no pendrem tan a pit les coses, o veure-les de vàries maneres, o pensar-ho tot millor, o no tancar-me tant en mi mateix, o no pensar tan malament, o... no sé. Però... sabeu el temps que fa que no m'enfade amb la de l'habitació? Però enfadar, enfadar...! Psé. I tu, princesa, ho saps??? ^^

Queden exactament 12 minuts per a escoltar el ding dong del següent alumne i quatre dits de foli, així que, el doblaré, me'l posaré a la butxaca i aniré dalt a tocar el teclat una estoneta.

Fins a la lluna i tornaaar... (8) Se m'ha pegat la cançó!

Per què serà?.

Agur! Com dirien els pares de Olatz i Gorka, que no sé ben bé per que m'han vingut a la ment ara mateix.

I ara afegisc: Bona nit! Que demà tingau un bon dia. És dijous!

Comentaris (3)13-10-2010 22:41:00Diari, Interior de la caixa, Reflexions

Un dia més.

Tinc una son que flipes. Escriuré un poc i marxaré cap al llit.

Aquest matí/migdia he anat a tocar a una boda a València. Unes bodes de plata d'uns suecans. Ha estat bé! Per a tornar, m'han deixat a la renfe de València. He arribat a Sueca, i plovia. No portava ni un quart de camí i he telefonejat en busca d'ajuda per què no arribava a casa xD Patia per les partitures que portava a la motxilla, no per mi, clar. xD

I res, he dinat sobre les 5 de la tarda. M'he posat a veure una pel·li, Bolt, i a meitat, he fet una migdiada sense adonar-me'n.

No ha hagut estrena d'habitació, però... millor. Així em dona temps a preparar algo. wahaha.

Fa uns minuts, m'acaben d'informar que em canvie de mòbil. I a sobre, és un mòbil, que per foto, sembla cuco ^^ i té moraaaaaat!!!!! ^^ Donació de ma princesa! ^^ (em desfaré del meu mòbil al que li entren venaes... i que mai apague per por de no poder enxufar-lo xD. Encara que de vegades s'apaga ell asoles entrant en una espècie de coma. Si, coses rares) Ja us contaré!

I crec que ja està.

Marxe a dormir ja. Demà matí prepararé fitxes de música per a les classes de la tarda, i intentaré acabar la cançó que he començat a treure aquesta tarda per als sapalastres ^^


Bona nit flogcateres i flogcateros. Dolços somnis!

Comentaris (4)12-10-2010 23:22:10Diari, Interior de la caixa

bbbbbbbbrrrratz princess

Hi ha una amiga en mi. O una baixa en mi. O una talu en tu.

Quan sofrisques ací em tindràs, no deixaré d’estar amb tu, ja veuràs… I ara ve lo de que no necesites a ningú més, però a lo millor és un poc lleig, en que em seguisques necessitant em conforme ^^

Altres hi haurà al món més llestes que jo, (però no més boniques leleleeee... xim pooom!! que nuuuh :P) però… ningú hi haurà que puga ser una amiga tan fidel! I tu ho saps. O pot ser no, però ja t’ho dic jo, psé!

El temps passarà. Corbata mai morirà. Com tu i jo. Ho vas a veure! Per què hi ha una amiga en mi. Hi ha una xiqueta en mi. Hi ha... que t'he de contar jo del que hi ha que no sàpigues??? :)

Comentaris (3)10-10-2010 02:10:19Interior de la caixa, Musica

Bon començament de setmana

Dilluns i ja estic estresada.

Bé Talu, bé...

Comentaris (2)04-10-2010 21:33:56Interior de la caixa

Incoherents!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Estic farta de falsetats, de canvis d'opinions ràpids, de mentides, d'invents i de més mentides.

De les persones que no saben escoltar. D'aquells que no saben callar. Dels que escolten i parlen massa.

I si m'agafe, no pare.

Així que pararé, per no agafar-me.

Comentaris (2)02-10-2010 19:00:24Interior de la caixa, Treure de Polleguera

Pàgines: 123456789101116  <>